Selis İşitme Cihazı Ankara

SES YALITIM SÜNGERİ

 whatsapp telefon0533 918 92 01 ses yalıtımı telefon 0312 473 9006

Selis İşitme Ankara | Basotect Sünger Tavan Duvar Uygulaması

Selis İşitme Cihazı Ankara Basotect Melamin Sünger Uygulaması Yapılmıştır.

Çeşitli sağlık alanı bölümleri için ses yalıtım uygulaması yapılmaktadır. Örneğin emar odası, işitme cihazı odaları gibi. Ses yalıtımı yapılmasının amacı makineden çıkacak seslerin rahatsızlık vermemesi veya bebekler için yapılan işitme testinde sesin kulağa doğru bir şekilde ulaşmasını sağlamak olabilir.

Selis İşitme Ankara Basotect Sünger Tavan Duvar Uygulaması

Sağlık sektöründe yapılacak ses yalıtım uygulamaları için mutlaka antibakteriyel ses yalıtım malzemesi kullanılmalıdır. Selis işitme cihazları için gri renkte yumurta modelinde basotect melamin sünger kullanıldı. Bu malzeme antibakteriyel, alev almayan, alerji yapmayan, esnek ve hafif bir malzemedir. Ses yalıtım özelliğinin yanında bu özellikleri barındırması uygulamalarda sıkça tercih edilmesini sağlar.

Melamin Yumurta Sünger UygulamaMelamin Yumurta Sünger Duvar Uygulama

Basotect Sünger UygulamasıMekanik Ortam Ses Düzenleyici Malzeme

 Adres: Ehlibeyt Mahallesi Tekstilciler Cad. Yapım İş Merkezi No: 35/C Balgat Çankaya/ANKARA

OFİS İRTİBAT : 0312 473 90 06

SATIŞ İRTİBAT : 0533 918 92 01

PROJE İRTİBAT : 0532 138 12 97

E-POSTA: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Hakkımızda

Akustik yalıtım ve ses izolasyonu sektöründe işimiz sadece ses sloganıyla daha iyisi için çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. İstanbul da bulunan ofislerimiz aracılığı ile bugüne dek bir çok büyük firma ile çalışıp uygulama ve malzeme kalitelerimizi ispatladık. Referanslarımıza göz atabilir ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Artan talepler doğrultusunda İzmir ve Ankara'da da birer satış ve uygulama çözüm ofisi açarak bu illerimizde de hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız.

Satın Alma Süreci

Aynı gün içerisinde ödemesi yapılan ürünler stokta mevcut ise kargo veya çalıştığımız ambar firması ile en kısa sürede sizlere gönderilmektedir. Malzeme satışımız tüm Türkiye'ye mevcuttur. Minimum sipariş miktarı 10m2'dir. Bazı ürünlerde renk ve desen seçeneği olduğundan ötürü stok tutmak imkansızdır. Bu gibi durumlarda üretim süreci ve termin için sizlere süre bildirilmektedir.

Ostim Ses Yalıtımı - Yanmaz Akustik Sünger - Ankara Ses Yalıtım Firması - Ankara Ses Yalıtımı Yapan Firmalar - Ostim Akustik Sünger - Ostimde Ses Yalıtım Firması - Ankara Ses Yalıtım Malzemeleri - Ankara Ses İzolasyonu